dinsdag 25 februari 2014

Kwam er toch nog van!

Gelukkig ging Tara gisteravond weer wat eten en drinken en ze zocht zelfs weer wat contact met mij en nu ligt ze nog beneden lekker te slapen, wel met een pijnstiller hoor, want die moet ze nog innemen tweemaal daags.
Maar wat er dan toch kwam? Wel ik zette nog wat steekjes aan mijn oefenlap en dit was het resultaat:


Ging niet zo vlot als het eerste blok, maar uiteindelijk kreeg ik toch de slag te pakken en ben nu over de helft, misschien dat er vandaag nog een stuk bij kan komen, moet toch thuis blijven voor Tara!

Fijne dag!

Wat een rare dag!

Vanmorgen Tara weggebracht, daarna naar huis, snel een andere jas en schoenen aan en hup weer in de auto en naar Dordt om samen met Mams weer naar Zwijndrecht te karren! Daar kocht zij twee leuke bloesjes en ik één nieuw exemplaar voor de komende warmere dagen! (Kan er niet op wachten!)  Nu moet ik nog op zoek naar een nieuwe spijkerbroek en dan vind ik dat ik voorlopig weer genoeg nieuwe dingen in de kast heb! Het was wat gezellig om samen met haar te winkelen en toen ik haar thuisbracht stond haar warme maaltijd al klaar en even later zat zij te smullen terwijl ik de nieuwe kleding in de kast opborg!
Daarna weer naar huis, maar daar liep ik maar wat te draaien, het was zo stil zonder Tara en ik was dan ook blij toen ik haar op mocht gaan halen! Maar helaas ....  nu is ze boos op mij, er kon geen kwispeltje af, ze sjokte naar de auto en keurde mij geen blik waardig en thuis gekomen plofte ze op het kleed neer en daar ligt ze nu:


Of zou het misschien haar mooie romper zijn waar zij een hekel aan heeft? Het voorkomt in ieder geval dat zij aan haar wond gaat likken! Gelukkig was van binnen alles perfect in orde en hoefde zij alleen maar gesteriliseerd te worden! Vanavond krijgt ze nog een pilletje voor de pijn en nu maar hopen dat zij snel weer herstelt en mij weer lief gaat vinden!

Fijne dag!

Dit is leuk!!

Nu ja ik vind het dus hartstikke leuk! Heb zondag even een briefje geschreven naar haar want ik had echt geen idee hoe ik moest beginnen en wat je moet doen met de draden bij het af en aanhechten en toen ik maandagmorgen een mailtje terug kreeg was ik dus hartstikke blij en terwijl DH 's middags naar bed ging (moest vannacht weer werken) ben ik stilletjes begonnen, heb gewoon het eerste patroontje van de St.Gallen lap gepakt:


En dus zat ik even later als het ware te weven, op neer op neer, en langzaam verscheen het patroon! Ik zat volgens mij gewoon te glimmen, zo leuk vond ik het! En dus kwam 's middags het eerste stoppatroon helemaal af, zo leuk:


Heb netjes aan de achterkant lusjes gemaakt met behulp van een speld voor de krimp en verder gewoon lekker bezig geweest, nu ik vind het voor een beginner niet zo gek toch!

Vandaag gaat Tara onder het mes, ze is sinds gisteren al nuchter, mocht alleen nog wat water dus dat was al heel moeilijk, maar nu maar afwachten hoe het vandaag gaat, best spannend!

Fijne dag!...

P.S. Tara is goed door de operatie gekomen en ligt nog te slapen, maar ik mag haar om half vijf ophalen!