zondag 12 mei 2013

Welkom!!

Welkom! Hier bij ons vakantie onderkomen bij Monica, waar we ons ondanks regen en niet al te warm weer prima vermaken! We zijn gisteren tegen het eind van de middag na wat omzwervingen in de Ardennen hier aangekomen en vonden eerst het huis niet, maar na een belletje werden we opgehaald en reden we naar het gezellige huis en ik zal jullie nu wat van het huis en de omgeving laten zien:


Links de ingang van hun gedeelte van huis, hiervoor zijn schitterende eiken deuren gemaakt, de rechtse deur is de deur van de huiskamer van ons gedeelte, maar ook de kamer waar ik mijn bedje heb gespreid!

 Hieronder een deel van de tuin aan deze voorkant van het huis met een geweldig uitzicht over het dal!

Hieronder de andere kant van het huis, achter de ramen was vroeger de stal en is nu een gezellige ruimte waar wij heerlijk aan de slag kunnen met onze lapjes!


Op het terrein staan meerdere oude gebouwtjes die vroeger waarschijnlijk als dierenverblijven werden gebruikt.

De entree van "ons" gedeelte, de oude deuren zijn hier bewaard gebleven en hierachter is een nieuwe gevel met ramen en deur gemaakt, bij binnenkomst stap je meteen de keuken in!


Gisteravond zaten we nog met zijn negenen hier gezellig aan ons welkomst diner en nu is de tafel in beslag genomen door onze spulletjes!


We gebruiken voor de maaltijden nu de tafel die erachter staat, dit i.v.m. het licht.

Zo dit was jullie eerste kijkje op onze vakantie en quiltplek, morgen laat ik jullie weer meer zien!

Bonjour! Fijne dag!