zaterdag 28 mei 2016

Dat is het lastige....

Ja van geheime steekjes die voorlopig echt nog even geheim moeten blijven, je kunt niets laten zien op je blog en dus valt er ook weinig te vertellen en als je dan ook nog je camera vergeet op de vrijdagochtend bee en zelfs geen telefoon bij je hebt, ja dan is de oogst helemaal klein, kan alleen maar mijn eigen borduurtje laten zien en het is nog niet eens af:


En dat er plots vijf takjes aanzitten i.p.v. vier aan beide zijden is dus duidelijk eigen inbreng (en geen foutje, ahum!)

Maar gelukkig werk ik niet als enige hier in huis, mijn DH is nog steeds druk met het huisje en de afgelopen dagen werd er keihard aan de deuren gewerkt en vandaag werden die in de grondverf gezet en opgehangen:


Er moet natuurlijk nog glas in en de deuren en de binnenkant van het huisje wordt nog wit geverfd, maar zo kun je al wel zien hoe gaaf het gaat worden! Wacht nog even een kiekje van het huisje in het groen:


Zo lief als het er nu uitziet en het wordt nog veel mooier! Straks mag ik de binnenkant verven,  kijk er nu al naar uit! Dan de vloer en het glas erin en dan mogen alle leuke spulletjes erin, gaaf hè!

Fijne dag!