zaterdag 16 februari 2013

Ruim 200.000!

Gisteren deze mijlpaal gepasseerd er waren in nog geen anderhalf jaar ruim 200.000 bezoekers en dat vind ik echt ongelooflijk! Dus nu maar eens iedereen bedanken die de afgelopen tijd mij heeft bezocht en ook meteen iedereen bedanken die wel eens een reactie heeft achter gelaten!

 Gistermorgen ben ik naar Hellevoetsluis geweest en heb daar opnieuw steekjes gezet aan mijn borduurtje en ik ben zelfs verder gekomen dan de avond ervoor:


Ik vind het echt een schattig patroontje en toen ik daar was heb ik meteen het laatste patroon van de dames van Blackbird design meegenomen! Ik zag het al op hun site en was er meteen weg van:


Nu even uitzoeken welke garens ik nog nodig heb ervoor en als ik die besteld heb kan ik er binnenkort aan beginnen!

´s Middags naar Mams, boodschappen doen en even gezellig koffie gedronken! Toen ik terug kwam van de boodschappen was mijn broer gearriveerd met het stoeltje van Mams dat met een van de lappen van Tante Gon was gestoffeerd:

Is het niet beeldschoon geworden? In werkelijkheid is het iets donkerder rood, maar ik maakte de foto met mijn mobieltje. Vandaag een huis vol visite, DP kookt en ik mag lekker met de kinderen spelen en kletsen en later de keuken opruimen, maar dat heb ik er graag voor over!

Fijne dag!