maandag 26 december 2011

Onze cadeautjes!!

Vandaag mogen we jullie de cadeautjes laten zien die we kregen bij de Kerstswap! En bij mij is er dus iets goed fout gegaan, zal eens niet! De foto's van de pakjes die ik kreeg nadat ze waren uitgepakt, zijn helaas weg en dus ben ik snel nieuwe gaan maken:Maar hier zijn de andere:
De K = een lapje Kerststof


De E= van Etagère

De R van Rode Kaars
deze is al direct in gebruik genomen, maar nog niet op hoor! Omdat er aan een kant een gaatje in viel heb ik hem in een diepere kandelaar gezet, vandaar het roze voetstuk! Morgen zal hij wel opgebrand zijn!


De S staat voor het Silver Heart, dat zij mij stuurde en dat nu aan de wildhanger prijkt!


De T, waren de chacolaatjes die op de etagère  lagen, maar ja die zijn allang in de smullende monden verdwenen en zelfs al een paar maal door andere vervangen! Als extra maakte zij nog dit witte vilten hart voor mij:


En zij was de gulle gever: Marcha van   http://www.crea-marcha.blogspot.com/ Lieve Marcha, hartelijk bedankt voor jouw leuke cadeautjes! Ik ben er blij mee en zoals je ziet, ze zijn allemaal al in gebruik! 


Ik maakte mijn cadeautjes voor Annelies van http://mupminoes.blogspot.com/, ik hoop dat zij net zo blij is met haar pakjes als ik met de mijne!


Zo en nu ga ik zo eerst even bij de anderen kijken, hier heb je de lijst van wie er allemaal mee hebben gedaan:

http://tuinpatchcarina.blogspot.com


Ook wil ik Katrien weer bedanken voor de organisatie van de swap! Katrien, ik heb er weer van genoten, BEDANKT!
Ik wens jullie allemaal veel plezier met jullie cadeautjes en nog een heel fijne dag!