maandag 18 maart 2013

Puur genieten!

Gaat alles dan gesmeerd? Welnee het ging helemaal niet gesmeerd, maar het werd steeds leuker om te zien en dan maakt het mij zelfs niet uit als ik zo nu en dan achteruit moet werken en zo kon het dat ik gisteren de laatste steekjes zette aan mijn tweede borduurtje met dit resultaat:


Is het geen schattig ABCtje geworden? Ben er helemaal weg van en toen ik het af had, ging ik meteen op zoek naar een volgend en dat werd het engeltje in het hartje rechts bovenaan de bladzijde:


Heerlijk dat ik dit zo snel vond en weet je wat ik nog meer vond? Juist het engeltje dat jullie hier rechts zien staan, bij het doorbladeren van mijn borduurpatroontjes viel het plots tussen een dubbel gevouwen blaadje uit! Dat heb ik dus maanden geleden gemaakt en toen ik het aan jullie wilde laten zien was ik het opeens kwijt!
Nu hier kan ik vast ook wel iets leuks van gaan maken, moet nog wel even verzinnen wat het gaat worden, maar qua kleurtjes pas het prima bij de nieuwe.

Zo vandaag eerst aan de slag in huis en misschien kom ik dan vanmiddag wel weer aan steekjes toe, wat hebben wij toch een heerlijke hobby's!

Fijne dag!