zondag 12 februari 2012

Genieten jullie even mee?

Gisteren was ik dus lekker borduren in Hellevoetsluis bij Liezbeth en daar had een van de dames deze schitterende borduurwerken bij zich:


Dit het grote borduurwerk waar ze net aan is begonnen en dan ook nog dit leuke borduurwerk met al deze schattige huisjes, ze weet nog niet wat het moet gaan worden, maar waarschijnlijk wordt het gebruikt in een kussenhoes:

Ook een van de andere dames bracht een mooie affo mee, kijk maar eens:


Zijn ze niet geweldig deze kouwe mannen? En het waren niet de enige die ik jullie kan laten zien, want ik heb de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ik foto's mocht nemen van het toilet en dan vooral van de sneeuwmannen die daar hangen! 


Nu heb ik vorige keer iets teveel gezegd? Nee toch ze zijn stuk voor stuk zo leuk om te zien!
En als jullie denken dat dit ze allemaal zijn, nee hoor! Boven de deur en op de grond waren er nog meer maar die kreeg ik helaas niet goed op de foto!

En toen zag ik toch iets leuks meiden! Kijk eens wat een gave liniaal!


Bleek dat Liezbeth die nog op voorraad had, dus ik heb er ook een gekocht, nu een mooi borduurtje maken om erin te stoppen en laat ik nu onlangs beeldige rozen patroontjes hebben gekregen van haar!
Ben benieuwd wat ik er van kan brouwen! Morgen komen de VL-letjes aan de beurt want daar had ik gisteren echt geen tijd meer voor! Fijne dag!