vrijdag 25 november 2011

Ik werkte al eerder met vilt, kijk maar naar dit leuke huisje dat ik samen met een paar vriendinnen maakte en waar ik nu mijn klossen wollen garens in bewaar, dat was ook al zo leuk om te maken, maar wel een grote klus en daarom geniet ik zo van het maken van deze want, omdat deze in een paar uur helemaal af is en zo leuk is om te maken! Deze is voor mijn moeder, wel die heeft geen PC dus ik hoef het niet geheim te houden, nu nog een leuk cadeautje zien te vinden wat erin past!


Ik vond in mijn knopendoos nog hele leuke kerst knoopjes en daar ben ik dus druk mee in de weer gegaan en wat vinden jullie van het resultaat? Ik ben er wel tevreden mee. Vandaag ga ik ook weer iets maken en ja inderdaad het wordt deze keer een laars!
En natuurlijk kwam er ook weer letter bij, het was een makkelijke deze keer, namelijk de I.


Die was dus echt lekker vlug klaar, straks de J en dan eerst naar het postkantoor, de pakjes moeten nu toch echt de deur uit! Wat er verder vandaag allemaal wordt gemaakt/ gedaan, geen idee! Ik moet minder handwerken van de huisarts, gelukkig hoef ik niet helemaal te stoppen! Ben bang dat ik dan ontwenningsverschijnselen zou krijgen! LOL!! Fijne dag!