zaterdag 3 mei 2014

Een paar jaar geleden...Waren we met een heel stel die iedere week wat lieten zien van hun blauwe bezittingen en ik deed daar ook aan mee, vooral de keukenspulletjes waren in trek en de schattigste bordjes, kannetjes schaaltjes etc. kwamen lang op het internet en ik ben nog steeds helemaal weg van donkerblauw en laat ik nu bezig zijn met het sparen van een nieuw servies! Hoop binnenkort een nieuwe keuken te krijgen en wil dan graag allemaal spulletjes van Castle Bunzlau! Nu heb ik toen wij op Texel waren al heel wat spulletjes van mijn DH gekregen, maar het leek mij ook zo leuk om gewoon iedere maand iets te kopen, nu en dat is gisteren dus gelukt! Loop ik met de vriendin van DS 's avonds door het dorp en wat zie ik daar.... allemaal Bunzlau in de etalage van het snoepwinkeltje! Ik naar binnen en kijk nu eens wat een droppie ik daar vond:

Zo leuk, heb ik alle andere dingen nog netjes ingepakt gelaten tot de keuken klaar is, hier wilde ik even van genieten, dus staat het nu te pronken op mijn tafel!

2014-01-04-013 Vandaag hopelijk tijd voor wat steekjes, maar straks eerst op bezoek bij http://bonsaicafe.nl/ ik wil nu al dat moois wel eens met eigen ogen zien en DH gaat mee

Fijne dag!