donderdag 12 januari 2012

Nieuwe projecten!!

Gisteren een drukke en rare dag gehad. 's morgens voor allerlei onderzoeken naar het ziekenhuis wat altijd veel tijd neemt, daarna even bij Cora langs voor een lapje paarse stof (zien jullie binnenkort) en toen naar huis, eindelijk tijd om mijn e-mailtjes te lezen en daar staat plots dat Supergoof misschien van plan was deze kant op te komen en ook naar Naaldwijk te gaan! Wat?!! Ik sluit snel de computer af en zit even later in de auto en scheur naar de Quilthoeve, om daar te horen te krijgen dat het helaas niet door was gegaan en dat zij had afgebeld!  Potverdrie dacht ik nog, wat jammer, maar even later ging ik heel gelukkig de winkel uit met onder mijn arm de nieuwe Quiltmania en vullingen voor mijn lijmpen.


 Helaas kon ik thuisgekomen niet direct in mijn blad gaan neuzen, eerst moest het huis nog op orde en spullen worden besteld voor de gang en toen was het weer tijd om het eten klaar te maken en na het eten had ik nog 10 minuutjes om mij te verkleden en de boel glad te maken, want we gingen weer zwemmen buuf en ik, eerst een half uurtje rondjes zwemmen en daarna een half uur aquarobics! Thuisgekomen de boel de boel gelaten en eindelijk kon ik op de bank lekker mij vergapen aan al het moois dat er deze keer in staat en even later viel ik dus als een blok voor de huisjes!!


Ja ik ga dus ook huisjes maken, wel heel andere dan die momenteel de rage zijn, maar kijk eens even hoe mooi ze zijn en het is ook wel erg prettig dat ik al een hele lading Japanse stoffen heb gespaard, dus ik kan zo aan de gang! Naast het leuke BOM project van Yoko Saito staat er ook nog een enig tasje en een gaaf wollen applicatie kleed in, nu aangezien ik ook al heel wat wolletjes heb verzameld en ik dus enkel op een ondergrondstof uit moet, worden het nu eens geen nieuwe dure maar reeds vrijwel helemaal voorziene projecten! Ik heb er zin in! Vandaag bij Cora ga ik beginnen met mijn huisjes, dus ik weet al wat ik ga doen en jullie? Fijne dag!

P.S. Op You Tube vind je een filmpje met aanwijzingen voor de applicatie van dit blok
http://www.youtube.com/watch?v=ACeJob_4-_8&feature=related

En ze heet.....

Valentine! Wat een mooie naam voor haar, deze werd verzonnen door Sezoentje Sonja en ik vind hem heel mooi passen bij deze pop die in Februari samen met het quiltje een plekje krijgt! Ik denk dat ik nog wel een hartje op haar rode bloesje ga appliqueren om haar nog beter bij het quiltje te laten passen, heb nog een klein stukje rozenstof van het quiltje over!


Terwijl ik gisteren lekker jullie blogjes zat te lezen, kwam er met een bons een pakje door de brievenbus, gauw gaan kijken en wat zag ik:

Allemaal leuke dingen en allemaal voor mij! Zijn jullie ook benieuwd wat erin zit?
Nu ik dus wel en snel maakte ik de mooie roze envelop open die kwam helemaal uit Zweden bij Joke vandaan! Dit zag ik dus eerst:

Maar uiteindelijk kwam nadat ik het strikje losmaakte dit mooie borduurtje eruit:Is het niet beeldschoon? Joke heel hartelijk bedankt voor dit prachtige borduurwerkje en ik denk dat ik al weet wat ik er mee ga doen, nee geen speldenkussentje maar wat het wel wordt zien jullie een dezer dagen! Eerst even kijken of ik een mooi bijpassend stofje heb!

Wat zat er in envelop twee? Wel ik ben pas lid geworden van haar blog en zij van de mijne en we hebben meteen een siggy uitgewisseld!


Bedankt Petronella en veel succes en plezier met het sparen van de siggies en met je quiltsteekjes!

De laatste envelop is een dikke en veroorzaakte de bons, het was het laatste boek van drie die ik door haar aangestoken bij Bol heb aangeschaft! 


Het zijn drie Engelstalige boeken en vertellen van een meisje dat er als tiener achterkomt dat ze een fee is! Nu voor iemand als ik die gek is op sprookjes dus perfecte boeken! Dus als het een beetje stil is wat betreft steekjes de komende dagen, dan zit ik dus met mijn neus in deze boeken of hang op een trap met een verfroller! Fijne dag!
P.S. Gelukkig heb ik nog meer dozen!!LOL!!!