zaterdag 21 januari 2012

Kijk nou eens!!

Eergisteren reed ik nog een testje in het ziekenhuis terug richting Maassluis toen ik mij opeens bedacht dat ik nog naar Naaldwijk moest voor de uitverkoop van de flanellen ruitjes stofjes, dus in plaats van mijn eigen afslag te nemen doorgereden naar "De Quilthoeve"! Daar zocht ik eerst wat meters stof uit, (die zien jullie binnenkort wel verschijnen) en daarna lekker even rondneuzen in de winkel! Ik zag weer allemaal leuke borduurtjes (maar hield mijn handen op mijn rug LOL!) en toen liep ik naar de toonbank en pats!!
Helemaal gevloerd, meiden daar lag toch een gaaf boek! Ik ben lekker gaan zitten met een bakje koffie en heb er heerlijk in zitten neuzen! Kijk maar eens mee!Hierboven het boek, als je de foto's wat groter wil zien even aanklikken!
Links een sieraden etui voor op reis en rechts een schitterende quilt met in het midden een vogel geappliceerd! Hieronder een etui om je schoenen in mee te nemen!

Hier links nog een schitterende quilt met eikeltjes erop geappliceerd van prachtige stoffen en zulke mooie kleuren!
Nu jullie snappen het zeker al, ik was er meteen zeker van, dit moest mee naar huis! Wat kunnen de zusjes Kathy Schmitz en Bonnie Sullivan toch mooie dingen ontwerpen! Natuurlijk kon ik toen niet zonder materiaal om iets uit dit boek te maken vertrekken en ik kocht er wolwit vilt en toen ging ik tevreden en met een volle tas weer richting huis! En omdat ik nog steeds niet helemaal lekker in mijn vel zat, ben ik toen met Tara aan mijn voeten, lekker gaan zitten knutselen! Vrijdagmorgen bij Cora een kantje en wat oogjes uitgezocht en thuis gekomen nadat ik ook nog boodschappen had gedaan moesten er alleen nog de siersteken op worden gemaakt! En voilá, hier is mijn eerste creatie uit het boek!!

Is het geen enige duif geworden? Ja natuurlijk maakte ik een paar suffe fouten, want ik had niet echt goed gelezen terwijl ik bezig was, maar het eindresultaat is er gelukkig niet minder om geworden, wel was het wat lastiger!

Wat denken jullie, is zo'n duif een leuke prijs voor de Give-away of zal het toch een borduurtje of andere pop moeten worden, weet je wat als ik weet wie er gewonnen heeft, dan mag diegene zelf beslissen wat het zal zijn!
Deze wordt het niet, want hij staat op een standaard die mijn vader nog voor mij maakte en die wil ik niet kwijt, maar ik ga morgen al op zoek naar een andere die ik er wel voor kan gebruiken.
Dit is niet de enige, er kan ook een Tomaten duif worden gekozen, kijk maar op de eerste foto dan zie je die staan, even aanklikken en je ziet hem duidelijker!

Zo deze heeft voor nu een plaatsje gekregen op het dienblad, alleen vind DP het lichte oogje niet mooi en vind hij dat er een zwart oogje op moet! Wat vinden Jullie?
Zo tot morgenavond zes uur kun je nog volger worden en meedoen met de give away vanwege mijn 100e volger, als je geen blog hebt kun je toch volger worden als je je aanmeldt met
Dat was het weer, ik ga vandaag lekker wat schilderen en verder kijken wat ik nog meer uit dit boek wil gaan maken!
Fijne dag!