woensdag 8 augustus 2012

Bee op de Karperhoeve!

Eerste dinsdag van de maand dus er was weer bee op de Karperhoeve en daarom ging ik vanmorgen op tijd de deur uit. Om half tien klom ik de trap op van de barg en langzaam aan druppelde de andere dames binnen, sommigen waren net te laat om droog over te  komen, want het begon ineens te hozen! Nu ik heb wat foto's gemaakt van waar nu aan wordt gewerkt, maar eerst een affo van Corrie:



Er wordt ook aan vingerhoedjes gewerkt en de leuke kerstquilt heeft er weer bijna een blok bij:



Ik weet niet of dit nu een Pineapple is, maar ik vind het een prachtige en kleurige quilt worden! Oh en Corrie had nog een mooie affo, die heeft een productie! De rode stofjes zijn in werkelijkheid een stuk donkerder en de hele quilt is heel warm van kleur:



En dan nog deze hexagonnetjesblommen, wat een gezellig kleed gaat dit worden, het zijn allemaal effen lapjes! Zelf werkte ik aan het volgende rondje:


Nu nog niet zo goed te zien, maar het dametje is dus de plantjes aan het water geven!
Zo vandaag niet veel tijd voor steekjes of blogbezoek, ik ga met Mams nieuwe kleding kopen voor haar 94e verjaardag en dan ook nog even naar de kapper, zelf naar de nageldames om te worden bijgewerkt en dan zal de dag al aardig voorbij zijn!
Fijne dag!