donderdag 18 juli 2019

Steekjes en zilver!

Ik zette de afgelopen weken heel wat steekjes waarvan er enkele dus nog geheim waren omdat ik zou gaan swappen, maar helaas de swap gaat niet door want we zouden op 1 juli al versturen, maar ze geeft haar adres niet, nu dan ga ik van dit borduurtje dus maar iets voor mijzelf maken, ik dacht aan een nieuwe toilettas!


Ja en dan is er nog één geheim boruurtje, helemaal afgewerkt maar dat moet nog even geheim blijven tot we toestemming voor publicatie krijgen.

Ben ondertussen wel aan een nieuw borduurtje begonnen en ook dat is af, moet dus ook nog verwerkt worden:


Hier ga ik zo'n jute tas van AH mee pimpen, heb al leuke stofjes ertvoor uitgezocht!

Verder de eerste steekjes gezet aan dit borduurtje, daar komen een hele lading schapen op!


Wil er iedere week minstens één schaap bijmaken!

En dan kwam dinsdag de post en die bracht dit schattige kussentje van mijn vriendin Agnes in Australië, met het portret van Freddy erop!


En zie je dat die kaart een quiltpatroon is met zelfs steekjes erin aangegeven!
Zo leuk!

Woensdag ging ik met mijn DH naar Gouda waar we samen eerst een boodschap deden en toen heerlijk rondliepen over de antiek markt die daar iedere woensdag wordt gehouden.


Ik kijk dan vooral uit naar leuke handwerkdingetjes en spulletjes voor het poppenhuis en deze keer was ik wel héél erg blij met wat ik vond!


Deze prachtige zilveren schaal voor het poppenhuis! Zo mooi en zo'n mooie kwaliteit en helemaal correct voorzien van merktekens! Prachtig voor een gedekte dinertafel of met mooie karafjes erop!

En dan nog deze gewichtjes voor aan een tafelkleed buiten te hangen met die leuke dieren erop:


Was dus een héél geslaagde inkoopdag!

Zo dat was het voor nu, ik wens jullie alleen nog een héél
Fijne dag!