vrijdag 19 september 2014

Andermans veren maar weer eens!

Gistermorgen ben ik op de koffie geweest bij Corry en haar man en toen ik daar kwam kon ik meteen een paar schitterende nieuwe quilts bewonderen! Over een stoel hing haar laatste creatie:


De kleuren zijn het net niet helemaal, maar het is echt weer een geweldig mooi exemplaar! Op het rek ernaast hingen ook nog wat affo's:


De onderste met de kindertjes gaat waarschijnlijk naar de droomdekentjes, maar dan om gebruikt te worden als wandkleed, hij is niet echt geschikt om je lekker in te rollen als kind.
Toen ik weg ging heb ik nog snel even de quilt gefotografeerd die bij haar voordeur hangt, dat is het fijne als je in een appartement woont, je kunt voor de deur ook nog wat kwijt:


Ik kon mij deze namelijk ook niet meer herinneren en ook al komen de kleuren niet zo mooi uit (heb met mijn mobieltje de foto's genomen) ook dit is weer een prachtige creatie van haar!

Verder kwam er die dag niets van handwerken, ik kreeg druppels in mijn ogen en die waren pas 's avonds helemaal uitgewerkt, maar de dokter was erg tevreden alles zag er prima uit, over zes weken weer terug voor controle.
Vandaag weer gezellig aan de slag met de meiden, ik denk dat ik maar eens aan de sneeuwmannen ga beginnen!

Fijne dag!

P.S. Hoe vinden jullie de nieuwe achtergrond?