woensdag 21 maart 2012

Dinsdagse steekjes...

Gistermorgen wat later dan anders opgestaan, DP moest pas later de deur uit en dus ging alles een versnelling lager! Maar na het ontbijt en een warme douche en na DP te hebben uitgezwaaid eerst de boel snel glad gemaakt en toen naar boven om wat steekjes te gaan zetten! Eerst de kleine haas afgemaakt:


Dit is de derde die ik eindelijk maakte, knipte er twee jaar geleden drie, toen ging de eerste richting België, vorig jaar maakte ik nummer twee, deze ging richting Heusden, helaas is deze blogster gestopt! En dan nu eindelijk een voor mijzelf! 

Toen ik zo met deze kleine lapjes bezig was, zag ik er nog eentje tussen zitten met lieve bloemetjes, wat daar nu weer van gemaakt? Eerst dacht ik nog aan een grote tulp, maar besloot er toen toch een hart van te maken en niet zo maar een, eentje met iets extra's!


Aan de voorkant is er niet veel van te zien, maar zien jullie wel dat geurzakje ernaast liggen? Wel daarvoor maakte ik aan de achterkant een zakje, vouwde het geurzakje dubbel, nog even de puntje wat omgevouwen en voilá een  heerlijk geurend hart waar ik makkelijk het geurtje in kan vervangen!


En zo is dan eindelijk mijn toilet zo als ik het wil hebben, nu ja er moet nog verbouwd worden, nieuwe tegels, andere fonteintje en nieuw (hoger) toilet, maar dat komt misschien dit jaar ook nog aan de beurt! Maar is dit gezellig of niet?


Zo dat was het weer voor nu, dit is sinds ik startte in september vorig jaar mijn 201e logje alweer, de tijd vliegt! Nu maar eens kijken wat ik vandaag ga doen, misschien wat borduursteekjes in de zon? Fijne dag!