woensdag 11 juli 2012

Snap er niks van!!

Wilde jullie graag het eindresultaat van mijn borduurtje laten zien en kan het nergens meer vinden! Niet in het boek waar ik dacht het in opgeborgen te hebben, niet tussen de andere borduurspulletjes en niet tussen de lapjes, niet op de stoel of tafel en niet op de grond, niet op zolder op mijn hobbykamer, heb het hele huis afgezocht, nu maar hopen dat ik het vandaag of morgen toch tegenkom anders moet ik weer opnieuw gaan beginnen!
Wat zal ik jullie nu dan laten zien??? Wel misschien mijn pop met mijn eigen hartjes, zelfgemaakt of gekregen eraan??
Kijk zo staat deze op de trap naar mijn handwerkholletje:


Daarboven hangt het hartenkastje wat nu aardig vol zit met rode spulletjes! Oh en wat kan ik jullie nog laten zien??? Oh kijk DP heeft eindelijk een gaatje gemaakt in de gang beneden en daar hangt nu het schilderij wat mijn vader voor mij maakte:


Ik vind het zo leuk dat het nu weer op een mooi plekje hangt en al heeft het een poos geduurd, het trappenhuis en de gang worden langzaam maar zeker weer van decoratie voorzien! En wat betreft de steekjes van gisteren, wel die show ik een andere keer, die zijn namelijk voorlopig nog geheim!!!
Ik doe mee aan de Friends-swap en maak daar voor alle letters een pakje dat dan naar Linda gaat, zij woont in de U.S.A. Verder ga ik ook beginnen aan een SAL, heb het patroontje al afgedrukt en zal daar ook iedere keer wat steekjes aan gaan doen!

En toen kwam gister laat in de middag de postbode toch nog een pakje brengen en het was voor mij! Kijk eens hoe mooi het hier staat te pronken, het leuke krukje dat ik van Hannie kreeg:


Ik moet nog even een goed plekje ervoor vinden, maar nu staat het onder het tafeltje onder de tv en dus kan ik er al heerlijk van genieten! Bedankt Hannie ik ben er weg van, het is zo mooi!
Zo vandaag eerst mijn nagels weer laten doen en dan op laminaat en lamellen uit voor DP's kamer, maar ik hoop nog wel wat tijd over te houden voor steekjes, zal wel goed komen!

Fijne dag!