donderdag 24 april 2014

Kom gewoon niet aan de beurt!

Zit even op zolder met de laptop, want beneden is DP druk met de pc en ik kom gewoon niet aan de beurt! Nu werkt mijn laptop niet al te snel dus moet ik zo nu en dan wel even geduld betrachten, maar vooruit het gaat! Zo even waarom geen berichtje vanmorgen vroeg, wel ik zat er gisteren even helemaal door, 's middags was opeens de pot energie tot op de bodem leeg, dus ik even naar bed voor een tukkie maar dat was niet voldoende, DS en zijn vriendin kwamen eten en dus moest ik er bijtijds weer uit voor wat boodschappen en na het eten ging het niet meer, weer naar bed en over negenen werd ik wakker, had erge dorst en dus er weer uit, om half elf er weer in en doorgeslapen tot over achten vanmorgen, niet dat de accu weer helemaal opgeladen is maar ik doe het wel even kalm aan en dus heb ik wat dingen gedaan die nog steeds moesten gebeuren! Vanmorgen eerst wezen zwemmen (was meer poedelen) en vanmiddag even naar de kapper voor een lekker kort zomerkapsel en toen ik naar zolder liep zag ik dit:


Zeg nu zelf, prachtig voorjaarsweer en hier stonden de sneeuwpoppen nog in mijn kastje! Dus snel deze doos gepakt en allemaal rode spulletjes eruit gehaald, sommige zelf gemaakt, andere gekregen van die en gene:Dan het hart weer opnieuw ingericht en bedacht mij dat ik nog best wat leuke dingetjes kon maken of beneden uit de tafel halen, dat zal binnenkort wel gebeuren!Alle sneeuwmannen en winterse borduurtjes zijn weer opgeborgen en mogen wachten tot laat in het najaar als ik alle sneeuwpoppen weer tevoorschijn haal!
Zo en nu ga ik even de uitgroei van mijn haar onder handen nemen, zag vandaag dat ik grijzende slapen heb gekregen, de eerste echte grijze haren, mocht ook wel eens, want het spreekwoord zegt: Gekken en rooien grijzen niet, nu daar ik niet rood ben......

Fijne dag nog!