zondag 15 september 2013

Hoi meiden en mannen,

Helaas ben veel later dan anders, maar heb dan ook gisteren heel wat voor mijn kiezen gekregen!  Bij het terugrijden naar huis na een bezoekje aan Mams zaterdagochtend, heb ik een aanrijding gehad!
Vanachter een geparkeerd bestelwagentje schoot een scootmobiel plots de weg op om over te steken op een zebrapad! De dame reed met hoge snelheid de weg op zonder te stoppen en ik kon haar door de geparkeerde auto niet zien aankomen, gevolg een forse botsing!


Ikzelf alleen schade aan de auto, maar de mevrouw vloog met zitting en al van de scootmobiel en kwam op de straat terecht, gevolg een gebroken been en voor de zekerheid is zij naar Rotterdam vervoerd om te zien of zij niets aan haar hoofd mankeert en of er ook gebroken ribben zijn, ik reed gelukkig niet hard (30km) maar zij wel, maar ja als automobilist wordt ik waarschijnlijk wel aansprakelijk gemaakt voor de schade! Veel ouderen die op scootmobiels rijden, gaan veel te hard, ze hebben geen ervaring met geautomatiseerde voertuigen en geen benul hoe hard ze wel gaan en denken vaak nog als voetgangers, terwijl ze eigenlijk een soort brommers zijn die gebruik maken van de stoep en andere voetgangerspaden. Ik weet dat het mij zoals de agent het zei, niet verwijtbaar is, maar jullie snappen het zeker wel dat de schrik er goed inzit en ik merk dat mijn hand door de klap ook een flinke opduvel heeft gehad, ik zal het de komende dagen dus ook kalmer aan moeten doen en ik hoop wel morgen vervangend vervoer te krijgen, want ja Mams wil natuurlijk wel graag dat ik langs kom met haar spulletjes en gezellig koffie drink met haar!
Ik krijg vandaag gezellig visite en ben dan ook van plan alles even lekker weg te schuiven en te genieten van de kleine meid die gezellig bij Oma en Opa komt eten en DP kookt, dus ik heb een lekker makkelijk dagje!

Fijne dag!