zaterdag 28 april 2012

Toch nog wat steekjes!!

Niet veel hoor, want ik heb eerst mijn Home Sweet Home hanger afgemaakt bij Cora en wel met 6 kleine belletjes:


 Verder nog wat blaadjes geappliceerd op het Yoko blok en 's middags het tweede blok voor een groot gedeelte voorbereid, heb deze keer het op mijn eigen manier gedaan en niet zoals het wordt gedaan op het filmpje maar hoe dat zien jullie morgen dan wel weer! Hier laat ik jullie wel even Geertje haar creatie zien, zij heeft de eerste twee blokken al af en maakt ze op 75%, is dit blok niet beeldschoon?

Ria werkte aan haar Dear Jane blokken en Riny en Agnes waren ook druk met kussentjes, Agnes maakte al haar tweede stel!'s Middags kwam de postbode met het hoesje met toetsenbordje voor mijn tablet en wat is het nu een leuk geheel!!


Dank zij DS staat zowel mijn blog als het Blogger dashbord  als icoon op de startpagina en dus is het nu heel simpel om een berichtje te schrijven of een reactie achter te laten! (Heb dat gisteren al uitgeprobeerd!)  Ga vandaag nog wel oefenen met het opzetten van foto's want dat heb ik nog niet onder de knie!
Zeg nu zelf dat ziet er toch gaaf uit en het is niet groter of zwaarder dan een redelijk boek!
Dus als we op vakantie zijn en er is een mogelijkheid om het web op te gaan, dan kunnen jullie meteen meegenieten van wat er allemaal te zien is!  Nog maar een paar nachtjes slapen en we vertrekken naar Schotland, helaas zullen de heren inbrekers hier bot vangen, naast een grote hond en een forse zoon zijn we ook goed voorzien van allerlei beveiliging!
Maar vandaag de laatste straat lopen van mijn collecteronde, jemig wat een zware klus was dat, gelukkig zit het er bijna op! Fijne dag!