maandag 19 september 2011

Creatieve zaterdag!

Afgelopen zaterdag zoals ik al eerder vermeldde ben ik bij Cora naar een workshop geweest om daar een wintertafereel te gaan maken. Ik was de enige die voor een winter tafereel koos, de anderen maakten allemaal een herfst tafereel. Hier wat foto's van iedereen die druk bezig is met het bouwen van hun tafereel!
Hier geeft Cora instructie aan Ria hoe het hek in elkaar te zetten!

Ook Henny en haar buurvrouw letten goed op en zetten het houten afscheidingshek in elkaar.

Kijk hier zie je het bijna affe herfsttafereel van de buurvrouw!

Zo ziet het  van Hennie eruit zonder stolp, zien jullie de pompoenen op het stoeltje liggen? Even de foto aanklikken en je ziet het nog beter!

Ook deze twee dames waren druk bezig met het afwerken,, het zijn gerenommeerde poppenhuis bouwsters dus voor hun een fluitje van een cent!
Ook hier druk bezig met het afwerken!

Kijk even wat een enorme puinhoop het was geworden en ja vooraan zien jullie het enige wintertafereel!

Thuis gekomen heb ik het even wat beter gefotografeerd, er moeten nog wat kleine dingetjes bijkomen zoals een kransje en vogeltjes en nog wat besjes die er wat kleur in moeten brengen!

Ook de achterkant is nog wat leeg maar heeft wel een leuk grindpad en langs het pad liggen de keien, misschien iets teveel sneeuw, maar daar kan ik met een goede blaasbeurt wel wat aan doen.

Hier zien jullie het zonder stolp en dan is ook het stoeltje (zelf gemaakt van ijzerdraad en scobidoo touwtjes) goed zichtbaar. Het engeltje heeft een gouden gloed gekregen met goudwax en de vaas is verouderd en bemost met groene en bruine verf. Ik vind het een leuk geheel geworden. Er moeten nog wat kleine dingetjes bijkomen, vogeltjes een krans en nog een klimop, maar daar moet ik dus van de week nog even aan werken, was op het eind van de middag te moe en te beverig om dat te doen. Zo ik ga maar weer eens aan de slag in huis en dan nog wat doen aan mijn pakjes voor de FRIENDS-swap! Fijne dag!