maandag 18 november 2013

Theedoeken!

Ik zat eens lekker door mijn foto's te bladeren en toen kwam ik mijn theedoeken tegen!  Nu heb ik die op mijn oude blog wel eens laten zien, maar hier nog nooit en dus heb ik ze even ge-upload om aan jullie te laten zien! De meesten waren niet zo moeilijk om te maken, want de patronen van Els waren heel makkelijk te volgen, maar zoals altijd waren sommige wel bewerkelijker dan anderen! Hier links zien jullie de maand februari en dit patroon heb ik meerdere keren gebruikt om aan vriendinnen te geven en die leuke sneeuwman hier rechts is de maand januari!
 
Deze enige kat is denk ik van de maand juni, maar precies weet ik het niet meer, maar wel weet ik dat de gave Amerikaanse theedoeken perfect waren om deze leuke applicaties op te maken!

Het mandje hier links zal dan wel maart zijn geweest en die leuke kip hieronder heeft de echte paassfeer en hoort dacht ik bij de maand april!
En hier zie je dan hoe ik de patronen nog een keer gebruikte, de rechter met de sneeuwman werd verstuurd voor een swap en de linker heb ik cadeau gegeven, al met al een heel leuke manier om zoiets saais als thee- en handdoeken aantrekkelijker te maken!

Misschien een idee om straks een leuke surprise voor iemand te maken of voor onder de boom? Je kunt natuurlijk ook je eigen keuken zo opfleuren!

Fijne dag!