woensdag 9 november 2016

Toch nog meer om te laten zien!

Omdat mijn camera het begaf had ik niet echt veel foto's van het weekend in België, maar dankzij Marleen en Miet kan ik jullie toch meer laten zien! Zoals ik al vertelde waren er heel wat cadeautjes die onderling werden uitgewisseld en ook ik had wat voorbereid en met behulp van mijn DH werden die op een bijzondere manier gepresenteerd:


DH maakte de kaas en ik maakte de muizen die een groot succes bleken.


Maar ook de andere kwamen langs met allerlei leuke eigengemaakte presentjes:

Er waren kippetjes en er waren nog twee muizen, speldenkussentjes en bloemen om op te spelden, gastendoekje en eigen gemaakte handcrème in een blikje, eierdopje en koffie, thee, chocolade en een paar leuke lapjes, maar ook een handig ding dat je over je vingers schuift en waar je je snijmat van draadjes kan ontdoen en een doosje waarin ook weer stofjes en naalden zaten:

Alles bij elkaar werden we dus door iedereen wel heel erg verwend!

Er was ook een zelfgemaakt doosje waar een stervormig houten hangertje in zat, maar ook puzzelstukjes van een grote puzzel en een hexagon die voor Marleen bestemd was en waar je even je naam op moest achterlaten met een speciale pen.


Helaas heeft het doosje het niet heel naar huis gehaald, maar ik zal proberen het te herstellen!Er waren zelfs affo's en er werd echt met de hand gequilt!


Er was een fantastisch keukenteam:


Die allemaal werden voorzien van een nieuw schort door Carolien geborduurd.

Het eten was weer geweldig:


We kwamen vast weer wat pondjes aan, want het was zo lekker!


En er was nog veel meer lekkers:


En als het op was kwam er weer een nieuwe lading en voor ons Hollanders was er een heel nieuwe ervaring! Mémé had namelijk fricandeau gemaakt en dat werd gegeten met warme kersen!


Wij dus even proeven en even later lag er ook op onze borden een dikke plak met een lading kersen erop, mmm dat was zalig!

Er werd ook hard gewerkt hoor, bijvoorbeeld aan de kippenquilts, van te voren was dit patroon rondgestuurd en ieder die eraan wilde werken kon er mee aan de slag en dat vond zeker gehoor:


Ieder werkte met zijn eigen stofjes, sommige waren al helemaal af andere waren redelijk ver gevorderd!

Natuurlijk werd er ook veel gelachen:Maar vooral werd er hard gewerkt aan allerlei projecten!Zo dat was het voor nu, misschien dat ik morgen nog wat van de show & tell kan laten zien en ook de groepsfoto komt nog aan bod, maar voor nu is het even genoeg!

Fijne dag!