zondag 17 juni 2012

Een vermoeiende dag, maar wel heel leuk!!

Door allerlei dingen die deze week mijn tijd weg kaapten, moest er gisteren nog worden gewerkt in het huishouden,  werd er gewassen en gepoetst, boodschappen gedaan, oud papier weggebracht en ook werd er even naar Naaldwijk geracet! Daar kwam ik vandaan met twee nieuwe bladen, de laatste  Daphne's Diary, een heel leuk tijdschrift met allerlei leuke dingen om te maken en te doen erin.

 

Als je de link volgt kom je op haar website en daar vind je heel veel leuks en kun je ook een blik werpen in dit blad!

Verder nam ik ook de Simply Vintage mee:


(Foto even gepikt van Els (Bobbin), omdat de mijne namelijk boven ligt en ik dus druk bezig ben om er een patroontje uit te maken, maar nee ik zeg nog niet wat en hoe, alleen dat het een geheel eigen interpretatie wordt van een van Els haar creaties (staan er weer twee in!) en heel romantisch!

"s Middag was ik doodmoe en heb eerst gerust en mijn enkel even bij laten komen en toen om een uur of vier toch even naar de Karperhoeve gegaan, waar het dus Boerenmarkt dag was! Daar was dus in de stal een tentoonstelling van quilts (er hingen er ook een stel van mij) en waar Zeeuwse gastvrouwen in dracht (Zuid Beveland en Walcheren) de mensen verwelkomden. Laat ik nu mijn fototoestel in de auto laten liggen en dus heb ik een stel foto's gemaakt met mijn mobieltje, ik hoop dat ze het aanzien waard zijn!

Op de eerste foto dochter in Walcherense dracht, rechts moeder in Zuid-Bevelandse dracht.Vorige week werd dit kalfje geboren en dus lag deze met zijn moeder in het achterste
gedeelte van de stal, terwijl voorin de quilts hingen!

 

 

Oude kasten met stapels quilts, bedden mooi opgemaakt en overal quilts die prachtig
uitgestald hingen en daartussen oud serviesgoed, bestek en glaswerk!

 

In een vitrine schitterende oude tasjes, een klein kloswerkje en prachtige kantjes,
zoveel leuke /mooie dingen! Buiten wapperde een quilt aan de waslijn en speelde
een muziekensemble gezellige deuntjes.

 

Nee dat was niet alles, er waren nog veel meer quilts, er waren  kramen met boerenproducten en vintage spulletjes, kinderspelletjes en paardenshows en nog veel meer, maar ja daar had ik nu geen energie meer voor, maar hoop ik volgend jaar weer wel verslag van te doen!

's Avonds tijdens het voetballen ben ik naar boven gegaan en heb dus gewerkt aan het nieuwe projectje, nee ik laat er helemaal niets van zien, tot het af is al kan ik wel vertellen dat het grotendeels met de machine wordt gemaakt!
Misschien kan ik morgen wel het een en ander showen! Zo nu snel onder de douche en straks koffie drinken bij Mams,  vanmiddag wel wat steekjes!
Fijne dag!