zaterdag 9 juni 2012

Er was er een jarig!

Gistermorgen naar de bee geweest, maar helaas er was niet echt iets te showen, iedereen was druk met de opbouw van blok of punt en dus geen foto's gemaakt, wel even vertellen dat Ria die een paar maanden geleden aan de Dear Jane is begonnen nog maar 20 blokken hoeft en nu voor de afwisseling bezig is haar punten in elkaar te zetten, toch niet te geloven! Niet vergeten dat hij ook meteen is doorgepit en afgewerkt!! Maar daar maak ik een volgende keer weer een foto van, ze is nu eerst op vakantie! Ja de vakantie tijd breekt nu vol aan en dus ontbreken er zo nu en dan wat dames op het appèl! Vandaag ontbrak Geertje, maar dat had een andere oorzaak, deze jong ogende dame was jarig en nee ik zal niet verklappen hoeveel jaartjes ze nu telt, maar ze is 11 jaar ouder dan ik en ze maakt de ene na de andere schitterende quilt!
Ik heb even wat foto's gemaakt van een paar van haar quilts  en borduurwerkjes die de vorige keer nog niet af waren!

 

De grappige quilt links en de huisjesquilt hier rechts zijn de laatste aanwinsten op quiltgebied, de schattige huisjes hieronder zijn de laatste affo's op borduurgebied!


Van de laatsten liggen de materialen en het garen bij mij ook nog steeds te wachten! Maar al is er nog geen nieuw borduurwerk in de maak, een nieuwe quilt krijgt wel al vorm, maar die laat ze vast binnenkort wel zien op de bee!
Toen ik er was, waren er een heel stel vriendinnen en ook haar dochter met de kleinkinderen kwamen haar feliciteren en de vier kinderen waren heerlijk aan het spelen languit liggend op de grond, de jongste Sheng was heerlijk aan het dollen en wilde wel even stoer doen en liet ons zien dat hij op zijn hoofd kan staan:

 

En of ik maar even wil wachten op zijn verhalen, want hij had zijn mond vol:


Echt een enig manneke en ik vond het dan ook moeilijk om naar huis te gaan en de gezelligheid achter te laten, maar ja DP wil natuurlijk wel eten als hij thuis komt en dat is met ons dieet best nog wat werk!
Zo vandaag eerst de was draaien, dan de bovenverdieping glad maken en dan ligt mij er toch een strijk!! Bergen!! Jakkes, maar ik ga nu echt aan de slag, wil minstens de eerste berg slechten!
Fijne dag!