zaterdag 4 februari 2012

Heerlijke vrijdag!


Cars mc queen trapautoWas echt een heerlijke dag, ja ik weet het ben nog steeds snotverkouden en mijn keel is ook nog niet je dat, maar als DP de avond ervoor vertelt dat hij lekker een dagje vrij heeft genomen, dan kan mijn dag dus niet meer stuk! De wekker ging niet af, maar Tara maakte mij om kwart over zeven wakker en dus had ik lekker een extra uurtje geslapen, dan lekker gedoucht en samen met Tara een half uur buiten gewandeld! Het was heerlijk, de wind was weg en het was heerlijk fris! Thuis gekomen wat dingen in het huishouden gedaan, maar kleine dingen want mijn hulp kwam de rest doen en dus had ik tijd voor andere dingen. Omdat mijn auto nog niet in orde is met de wagen van DP naar de Gamma gereden en wat extra verf en kwasten gehaald en daarna snel nog even wat bij de C1000 en toen was de dag al bijna half om, maar DP en ik besloten naar de Makro te gaan en daar nog wat lekkere dingen in te slaan (hij kookt vandaag!) en toen we weer buiten kwamen was de wereld wit! Er lag een schitterend sneeuwkleed over de velden en toen we naar huis reden zagen we zwanen (waaronder een zwarte) en aalscholvers en honderden ganzen. Thuis gekomen namen we een lekker bakje koffie en oliebollen, gelukkig stond de kraam er nog! Want met een vaartje van 40 km. naar huis rijden betekende wel dat we pas laat thuis kwamen. Toen we lekker binnen zaten besloot Tara dat zij liever buiten wilde spelen in de sneeuw en dus ging zij lekker in de tuin aan het ravotten, wel een heel ander gezicht dan dit kleine zwarte bolletje van een jaar geleden:

Zal morgen proberen weer een paar foto's van haar te maken! En daarna verfde DP de laatste panelen in de gang en ik ging naar boven en sneed de laatste Amerikaans flanelletjes in blokken van 22 x 22 cm! Nu moet ik dus de blokken voor de onderkant gaan snijden en de tussenvulling blokken, maar iedere dag wat dan komt hij ook wel af!
En daarna heb ik nog even zitten knutselen en nu hoef ik nog maar één doosje te bekleden en dan zijn alle doosjes af, hier is het een na laatste, het allerkleinste maatje:


Ook dit borduurtje lag al meer dan een jaar te wachten om verwerkt te worden, zo en nu ga ik maar eens kijken wat ik vandaag wil gaan doen, ja de dingen die moeten zijn er wel (zoals wassen, grrrr.) maar er is ook tijd voor heel leuke dingen, maar goed dat lezen jullie dan morgen wel weer! Fijne dag!