donderdag 5 september 2013

Bijzondere dag!

Gistermorgen voor ik naar Mams vertrok snel even alle felicitaties die toen al binnen waren van jullie gekopieerd en afgedrukt zodat ik ze mee kon nemen naar de jarige job en toen snel richting Dordt!
Eerst bij Brokking (iedere Dordtenaar kent hun hazelnootgebak!) gebak gehaald en daarna een boeket van DP opgehaald bij de bloemist en snel naar Mams!
Toen ik aankwam was ze net aangekleed en klaar voor de dag, maar ze was niet blij met het nieuwe vest dat ze haar hadden aangedaan, we hadden tenslotte pas een nieuwe trui gekocht! Dus ik heb haar snel weer verkleed en even later zat ze er stralend bij in haar mooie blauwe trui:






En zo mooi aangekleed en met haar sieraden aan en om zat ze even later klaar voor de visite! Nu zeg nu zelf, ziet zij er voor een vijfennegentig jarige niet fantastisch uit! Ze vond het enig om al jullie felicitaties te lezen en ik zal ook de laatste nog even voor haar afdrukken zodat zij die ook kan lezen, iedereen heel hartelijk bedankt mede namens Mams voor jullie goede wensen!

Ik had zowel die morgen als later die middag mijn handen vol, koffie met gebak, thee met bonbons en frisdrank en sapjes, voor ik het wist was het al weer over drieën en toen nam een van mijn nichtjes het over en ben ik naar huis gegaan om voor Tara te zorgen.

Thuis gekomen even met Tara een blokje om en daarna op de bank rustig zitten bijkomen met wat steekjes! Ik had van de week de eerste steekjes gezet van het tweede blokje van links en  gisteren en vandaag kwam dat af en ook het blokje helemaal links werd gemaakt:


Ben nu aan de andere kant begonnen met weer een rode driehoek en nu weer naar deze punt toewerken en dan zal de laatste kleur groen worden toegevoegd! Maar daar doe ik nog wel een weekje over hoor! 's Avonds lekker op de bank gezeten met Jane, maar voor ik het wist was ik in slaap gevallen en een poosje later werd ik wakker liggend met Jane over mij heen en mijn naald nog steeds in mijn hand, dus toen was het echt de hoogste tijd om mijn bed op te zoeken! Maar vandaag komen er vast wel weer steekjes bij, ik kan niet gaan zwemmen vanwege een ontsteking aan mijn oog dus alle tijd voor Jane of een van mijn andere borduurtjes!

Fijne dag!