maandag 15 oktober 2012

Toch foto's!

Gisteren goed gezocht en ja hoor het goede kabeltje kwam tevoorschijn uit mijn tas en dus kan ik jullie nu echt mee laten genieten van de woonark en onze vakantieperikelen!


Eerst maar even rondkijken? Ja? Oké, daar gaan we, kom binnen, dit is de bijkeuken, de plaats waar Tara slaapt en de wacht houdt!

Zo en hier zit ik de meeste tijd, de keuken met een prima plekje bij het raam, goed licht om steekjes te zetten:


Daar  het uploaden van de foto's heel langzaam gaat, laat ik de andere foto's van de ark wel een andere keer zien!

Ja en dan zit DP hier te vissen op de achterplecht, kijk eens wat er de eerste dag al aan zijn haakje hing: Een prachtige Brasem! Dat was niet het enige hoor, hij vind er nog een  plus twee Voorntjes en twee Bliekjes, al met al een goede vangst dus!


Op zondag heeft het een groot gedeelte van de dag geregend en dus keken wij naar de F1 races en al maakten we wel een fijne wandeling in de buurt, we wachten op iets beter (lees droger!) weer om verder Friesland in te gaan!
En wat deed ik dus? Wel ik zette steekjes en het ging maar wat lekker:Zie je het huis is bijna af, nog wat voegen in de bovenste rijen steentjes en het is klaar en dan komen de leuke dingen! Zo dat was het voor nu, ik ga straks eerst eens wat boodschapjes doen en met Tara wandelen en dan zien we wel wat de dag gaat brengen!
Fijne dag!