dinsdag 5 maart 2013

Vandaag!

Vandaag gaan ze op de post! Wat? Wel de enveloppen met mijn "opdracht" voor de deelnemers aan de wisselquilt ""t Giet aon", die word georganiseerd door Willeke! Ik ben de derde van de twaalf deelnemers en ben zo benieuwd naar wat zij van mijn blok gaan maken!
Dus daar was ik gisteren nog mee bezig en nee ik laat jullie niet zien wat ik heb gevraagd, maar zodra de eerste binnenkomen zal ik ze laten zien en je kunt alle blokken volgen op Willeke haar blog.

Verder was ik gisteren lekker bezig met water, oftewel ik heb de ramen buiten van een forse zandlaag ontdaan, was dat even nodig en zo in het zonnetje was het echt een heerlijk klusje!
Daarna op naar het tuincentrum, daar kocht ik wat bloemetjes om mijn schone gevel wat op te vrolijken! Voor op het tafeltje bracht ik wat viooltjes mee, die konden leuk in de mand waar de winterplantjes nu wel aan hun einde waren:En op de oude regenton kwam een bakje met Primula's:


Vandaag ga ik lekker de binnenkant van de ramen zemen en misschien kan DS helpen met de vitrage want die mag ook wel een wasbeurt hebben!

Fijne dag!