zaterdag 6 oktober 2018

Ja ik wil wel... maar...

Er moet wel iets zijn om over te schrijven en bezoekjes aan het ziekenhuis etc. zijn niet echt interessant voor jullie, maar ja daar ging de afgelopen week veel vrije tijd in zitten!
Maar er zit schot in de zaak en dus ben ik weer heerlijk steekjes aan het zetten geweest, was ook prima weer voor steekjes buiten!

En daarom kan ik jullie zowaar twee affo's laten zien! En dan bedoel ik dus echte affo's, helemaal verwerkt tot een kussentje:


 toch weer een schaapje voor de kerst en ook dit ornamentje kwam af:


Er moet nog een sterretje op de top van de boom komen, maar had niet de goede kleur in huis, dus daar moet ik nog even op uit!

En dan kwam ook deel 9 van de Farmhouse Christmas af, deze hoop ik de komende week helemaal te gaan verwerken en zal ze dan allemaal laten zien!

Oh en dan ben ik vandaag even naar 's Gravenzande gereden omdat een nieuwe winkel werd geopend, die voorheen in Maassluis zat en daar vond ik deze schattige leest voor een kinderschoentje:


Moet er nog een mooi plekje voor zoeken, maar heb hem nu maar even bij de kinderschoentjes gezet. Maar vond er ook de nieuwe Jeanne d'Arc Living, dus heb vanmiddag daar weer heerlijk in zitten neuzen! En verder nog wat steekjes gezet aan het schaap, maar daar is nog weinig aan te zien voor jullie, dus dat komt ook binnenkort!

Fijne dag!