donderdag 15 mei 2014

Eén uurtje snuffelen!

Gisteren zijn we er even tussenuit gegaan, met de auto zijn we met zijn vijven (incl.Monica) naar een dorp een eindje verderop gereden waar Emmaüs een soort kringloopwinkel heeft en daar valt dus heel wat te zien, eerst naar de meubelen maar al stonden er wel een paar prachtige kasten die waren toch te groot om mee te nemen en daarna naar het linnengoed! Nu daar konden wij ons hart ophalen aan oud linnengoed! Binnen de kortste keren gingen wij aan de slag en groeven ons door ladingen mooie en lelijke lappen, schorten, lakens, slopen en drie van ons vonden wat van onze gading!Daarna naar het serviesgoed en daar vonden we alle vier wel iets leuks en voor een habbekrats ging het mee naar huis!


Links de buit van Ria, dan een paar bordjes van Monica, een antiek nachthemd van mij met een bord en een sauskom (waar ik in het voorjaar bolletjes in zet!


Nu naar de andere kant, daar staan wat bootschaaltjes en andere kleine kommetjes van Henny en een mooi schort van Bep, al met al dus een geweldige buit!


Hierboven het kommetje van Ria en hieronder dat van mij  wat dichterbij, ben weg van alle twee!


Zo dat was dus ons uitstapje van gisteren en verder werden er weer heel wat steekjes gezet en die zien jullie morgen wel weer!

Fijne dag!