maandag 30 december 2013

Zo bijna aan het eind!


Voor mijzelf is het een beetje rare tijd, een DS die morgen de sleutel van zijn eigen huis krijgt, een DH die graag wil helpen maar die nog steeds niet helemaal lekker in zijn vel zit en een hond die last heeft van een te warme winter en daardoor ladingen haar verliest,al met al zelf ook een beetje moe en kwakkelend de dagen doorbrengend en eigenlijk weinig energie om ergens aan te beginnen en zeker om iets af te maken en dus ga ik maar gewoon doen wat ik wel meer doe .... ik zie het wel! Daarom ga ik allerlei kleine dingen in orde maken zoals:


De klos die is netjes en snel afgewerkt met een lapje vilt! Even wat hobbylijm  ertussen die mooi helder opdroogt en toen had ik dit resultaat:


Nu nog even een schuurpapiertje over de randen en hij is klaar voor gebruik! Maar ja om hem zo te gebruiken ..... denk dat ik er nog wel iets van een versiering op aan ga brengen, maar eerst maar eens zien of ik de volle twee meter geborduurd krijg!

Dus hier nog even voor diegenen die nog niet van de nieuwe rage heeft gehoord hier de link naar:
Een randje per week! 
Daarna dus de stof netjes recht gemaakt en met de machine gezigzagd en nu rest mij nog de keuze van de te gebruiken garens! Heb al van allerlei kleurencombinaties op de stof gelegd en dit zijn de laatste twee opties:


Ik nijg steeds meer naar de mosgroene tinten, al vind ik de andere frisser om te zien, maar ik denk dat de groenen mij minder snel gaan vervelen! Ik ga vandaag even naar de winkel en ga nog meer combinaties bekijken en zal dan mijn uiteindelijke keuze bepalen.

Ik kijk echt uit naar de eerste patroontjes!

Fijne dag!