vrijdag 16 september 2011

Beloofd is beloofd...

Gisteren al beloofd dat ik vandaag weer een affo zou hebben, wel dat betekende dat ik er niet onderuit kon komen en dus heb ik gisteren eindelijk de laatste steekjes op mijn Primitive letterlap gezet! Wat een opluchting, vooral dat Griekse randje met een draadje over een draadje was een hele opgave en ik heb dan ook aardig wat af zitten tobben, maar  kijken jullie zelf maar:

Ik ben er zelf wel tevreden over en nu kan ik op zoek naar een mooi oud lijstje waar ik het in wil inlijsten, ik ben al op zoek geweest de afgelopen dagen, maar helaas nog niet geslaagd, dus ik zoek stug door!
Zo en dan mag ik nu weer verder met mijn Loose Feathersclub borduurwerk, ik denk er nog over na of ik er één groot borduurwerk van maak of in drie delen als een soort drieluik, heb namelijk nog een heel mooie standaard daarvoor staan, moet nog wel even kijken of het past! En dan kreeg ik gisteren nog zo'n heerlijke zachte vlop!
Deze kwam van Carina en bracht mij niet alleen wat lieve lapjes voor mijn 365 lapjes project, maar ook een heerlijk geurend zakje met lavendel, zo schattig op het knoopje staat een vlindertje. Carina hartstikke bedankt en binnen niet al te lange tijd zie je een lapje van jou bij mijn zeven! Maar nu eerst de boel glad maken en dan straks naar Cora voor de Tildaclub, weet nog niet wat ik ga doen! Fijne dag!