woensdag 21 december 2011

Teveel rood en een affo!

Het leek wel of het er in sloop, maar opeens constateerde DP dat er wel erg veel rood in huis was en eigenlijk had hij daar wel gelijk in en dus ben ik snel een paar mooie (nep) rozen gaan kopen, op zolder in een van mijn dozen gaan graaien en zilver gaan poetsen! Wat ivoor kleurige kussenhoesjes en fleece deken en voilá ik kon aan de slag! Op de eetkamertafel kwam de oude advokaatbowl van mijn Oma met daarin een grote roos, dat op het gepoetste blad met nog wat spulletjes en dit was het plaatje:


Op het blad een kleedje wat Mams jaren geleden heeft gefrivoliteed.  (Weet niet of ik het zo goed heb geschreven! LOL!) Weet alleen niet of ik er nog een tafelkleed onder zal leggen. Op de lage tafel moest iets komen wat Tara bestendig is en dus wat bollen in een stevige vaas en die op een glazen schotel met wat roosjes en ook dat beviel mij wel:


Nog even een andere pop gezocht en de ijsbeer mocht ook mee en zo op de kast staat het nu ook gezellig!

Niet kersterig maar toch wel heel sfeervol vind ik.

Zo en dan nu de steekjes, doordat het gisteren bij de garage helemaal uitliep en ik om half twee nog moest eten en aan mijn huis beginnen, heb ik Mams afgebeld en dus ga ik vandaag naar haar toe, maar toen had ik 's middags wel tijd voor de laatste steekjes aan het primitive letterlapje, dus zie hier een affo!!


Wat is dat vlot gegaan hè, misschien kan ik vandaag op een passe partout uit, het lijstje heb ik al. Maar nu moet ik dus echt weer verder aan mijn grote borduurwerk van de Loose Feathers of zal ik er nog een kleintje tussendoor doen?? Ach wat het ook wordt, jullie zien het morgen wel weer! Fijne dag!