donderdag 26 juli 2012

Geen steek gedaan...

Nu ja aan mijn naai of borduurwerkjes, ben gistermorgen eerst naar Mams geweest, het was namelijk de sterfdag van mijn zusje en dan ga ik altijd even bij haar langs.
's Middags lekker buiten gezeten met mijn e-reader en daar eerst het eerste boek uitgelezen  en daarna begonnen aan het tweede deel van de trilogie van de Zwarte Magiërs!

En van de week hoop ik ook het derde deel te gaan downloaden op mijn e-reader en daarna blijkt er ook nog een vervolg serie te zijn, daarvan is ook het eerste deel al als e-book verkrijgbaar, dus ik kan voorlopig lekker doorlezen!

Heb ik dan alleen gelezen? Nee hoor we hebben samen een nieuwe linnenkast in elkaar gezet die op de kleine slaapkamer is gezet, een simpel geval maar prima voor het opbergen van de winterkleding in de zomer en omgedraaid!


Aan de andere kant heb ik een heel stel planken, daar zal ik voorlopig mijn boeken neerzetten en ook wat andere dozen met spulletjes en vandaag haal ik ook de strijkplank naar beneden, nu kan ik voortaan voor het raam gaan staan strijken en voor op de hobby kamer kocht ik een klein strijkplankje, dat is groot genoeg voor mijn blokken en met een reisstrijkijzertje makkelijk in gebruik en het neemt heel wat minder plek in! Bovendien scheelt het heel wat trappenlopen!

Niet dat het kamertje al helemaal klaar is, er staan namelijk nog een hele lading spullen van DS en die blijven daar staan tot hij zijn eigen huis heeft! Maar dat staat mij niet in de weg, dus voorlopig ga ik heerlijk genieten van deze nieuwe werkruimte!
Fijne dag!