zondag 17 februari 2013

Even geen anonieme reacties!

Sorry dames, ik heb anoniem weer even uit moeten schakelen want ik kreeg weer vervelende berichten binnen en daar zit ik dus echt niet op te wachten!

Wil je toch een reactie geven dan kun je gebruik maken van mijn e-mail adres, dat staat links bovenaan mijn blog.

Over een paar dagen zal ik anoniem weer inschakelen, meestal heb ik dan een paar maanden geen last meer.

Toch een heel fijne dag!


Een gezellige zaterdag!

Wat een heerlijke zaterdag hebben wij gehad! ´s Morgens lekker uitgeslapen en na een simpel ontbijt even het huis glad en wat boodschappen gedaan en vroeg in de middag kwam onze visite. DP zijn nichtje met kinderen en man en zij verrasten ons met een heel bijzondere lunch, namelijk een Thaise fondue, heerlijk!! Dus de Hollandse groentesoep bleef in de pan en we zaten gezellig samen aan tafel te genieten van heerlijke vis en garnalen.


Nu ik kan jullie wel vertellen dat ik direct om het recept heb gevraagd en dat wij dit zeker nog vaker zullen eten en dus zal er ook zo´n speciale fonduepan worden aangeschaft!

´s Middags keken de kinderen (en ook de ouderen) naar een nieuwe film over Narnia in 3D en daar genoten ze echt van. Zo leuk om die kleintjes met zo´n grote bril op hun neusje te zien zitten!
Natuurlijk werd er ook gestoeid met grote neef en deze werd zo´n beetje geplet door die twee donderstenen en ook Tara deed volop mee! Maar na het avondeten dat DP kookte ( kip in tomatensaus en ijs toe) keken ze nog even naar de herhaling van de Voice kids, want de avond ervoor waren ze te moe om tot het einde te kijken, maar ook nu hield de jongste haar oogjes niet open en dan lig je toch heerlijk bij je grote neef:

Zelf zette ik nog wat steekjes tussen alle bedrijven door en ik maakte mijn borduurtje af:


Het is echt een schat van een borduurtje geworden en ik ben er echt blij mee, nu alleen nog even kijken wat ik ervan ga maken!

Ook kreeg ik gisteren bericht van Mieke dat de pop die ik voor haar maakte was aangekomen en omdat zij graag een pop wilde die ook leuk was met de Kerst en daar de rode kleur leuk voor vond, werd het een engel met een rood witte jurk:


Vandaag maar eens kijken wat ik ga doen, steekjes zetten of breien of zet ik Ome Jan aan het werk, nog geen idee!

Fijne dag!