woensdag 29 februari 2012

Inspiratie!!

Soms doe je inspiratie op op heel vreemde plekken en soms op heel verre! Een van de blogs die ik volg is die van Dan genaamd: Yesterday once more! Niet dat alles mijn smaak is hoor, maar wel doe ik er inspiratie op voor de inrichting van ons huis en ook lees ik met veel plezier zijn logjes. Toeval wil dat ook hij onlangs een lambrisering liet maken en de boel schilderde maar wel in heel oude kleuren en ook zijn manier van decoreren is heel apart. Hij verzamelt vooral veel aardewerk en dan in de meest fantastische kleuren! Daardoor kreeg ik weer inspiratie van hem en ik liet jullie al de volle schaal zien van de week:


Maar nu wil ik jullie de mooie Portugese schaal even goed laten zien, lastig om te fotograferen bij kunstlicht, met de flits wordt hij te licht en zonder eigenlijk net iets te donker:


Ik heb nog meer Portugees en Spaans aardewerk en zal jullie zo nu en dan er wat van laten zien, ik ben dus al aardig geïnspireerd door Dan en zijn blog, al heb ik echt niet zoveel als hij hoor!

Verder deed ik gisteren weer aardig wat steekjes aan mijn Mid-winterborduurtje van La-D-Da en als het een beetje meezit hoop ik het tweede deel vandaag helemaal af te krijgen!


Ook kwam er weer een baan aan de Ragtime, maar die zien jullie binnenkort wel weer!

Iedereen bedankt voor jullie medeleven en het ziet er nu nog iets erger uit dan gisteren, maar verder gaat het prima hoor! Bedankt voor alle tips en nu ga ik weer lekker aan de slag met mijn steekjes! Fijne dag!