dinsdag 31 januari 2012

Beetje bijgestelde plannen!

Wat? De plannen! Ja ik heb posten geverfd, maar niet allemaal, was een duidelijke reden voor! Het was hier koud en grijs en Tara had de dag ervoor buiten overgegeven en dus wilde ik haar liever binnen houden! Niet dat ze het er mee eens was hoor, als een grote donkere donderwolk ligt ze te brommen op het kleed en als ik aan het verven ben en de bench voor de open deur heb geschoven zodat ze mij wel kon zien, gaat ze van een afstandje mij in de gaten liggen houden!


Maar de posten van de WC en de elektriciteitskast zijn gedaan, vooral die laatste is wel fijn, want daar staat haar bench voor en dan is het lastig om dat stof en vooral haarvrij af te krijgen! Ook DP merkte dat, toen ze zaterdag de gang in liep en langs nog natte verf ging, daar zit nu dus een prachtig zwarte vacht op! Ach werd dus gewoon weer over gedaan!

Terwijl ik 's morgens tijdens de koffiepauze even achter de computer zit, wordt er op het raam geklopt, Tara kijkt even achterom maar reageert verder niet, ik kijk ook en pak vlug mijn camera, op het vogelvoederbakje dat tegen het raam zit, is een dikke duif geland die zich tegoed doet aan het voer dat DP erin strooide!


De punt van het bakje tikt iedere keer als de duif een graantje oppikt tegen het raam! Gisteren ook geprobeerd een foto te maken van twee knalgroene papegaaien die werden achterna gezeten door twee duiven omdat ze ook van het voer in het voederhuisje wilden eten. Even later zaten hoog in de boom te schelden, maar de duiven trokken zich er niets van aan, maar zodra ik bij het raam kwam voor een kiekje gingen ze er vandoor, jammer!

's Middags tijd voor wat steekjes en tot zover is mijn Yokohuisje nu gevorderd: Deur en ramen zitten er al in! En ook de eerste boom heeft zijn plekje gevonden! Rechts moeten de ramen er nog in, maar vond het leuker om eerst de boom te planten!Zo dat was het weer, vandaag eerst maar even het weer afwachten, want om bij -0 met de buitendeur open te gaan zitten is ook niet echt mijn idee! Maar in ieder geval wel de post van de huiskamer aflakken! Verder wat strijken en boodschappen doen en de rest van de dag lekker met Tara aan mijn voeten steekjes zetten! Fijne dag!