vrijdag 1 februari 2013

Februari mood!

Hoera het is al februari en dat betekent dat we steeds dichter bij de lente komen, al zou je denken van niet met die stormachtige buien van vandaag en gisteren en zelfs weer sneeuw in de verwachtingen! Maar nog maar anderhalve maand (nu ja ongeveer!) en de lente doet haar intrede!
Voor mij is februari de maand van de hartjes en dus ben ik al bezig met het huis te versieren met hartjes en deze keer ben ik begonnen op mijn hobbykamer!


Hier op het prikbord hangen heel wat harten die ik van heel veel quiltvriendinnen heb gekregen, het allerlaatste hartje is dat schattige witte hartje dat ik van Carina kreeg met het woordje  LIEF erin! Is die van jou er niet bij, dan hangt deze vast ergens anders in huis en komen we hem deze maand vast nog wel tegen!


Ook mijn harten quiltje heb ik al tevoorschijn gehaald en een plekje gegeven en vandaag komt de wc aan de beurt, eerst alle sneeuwmannen verzamelen!
En deze hangt nu maar even aan de kastdeur van mijn lapjeskast, heb er nog geen haakje voor in het nieuwe toilet!Dan ben ik druk bezig met de mug-rug swap, heb alles voorbereid en wacht nu alleen op de naam en het adres van mijn swappartner!


Ook heb ik gewerkt aan de ruilquilt die Willeke heeft georganiseerd en waar ik gisteren mijn boekenplank van heb gemaakt, maar mijn creatie laat ik jullie van de week wel zien als het blok is aangekomen bij Marijke! Vandaag weer verder met opruimen op zolder en hopen dat ik een plekje kan vinden voor alle leuke dingen die ik kreeg en hopelijk ook wat steekjes!

Fijne dag