woensdag 31 juli 2013

Gezellige dinsdagochtend !

Ik had een heerlijke en gezellige dinsdagmorgen bij Corrie! We spraken vorige week af om samen te gaan handwerken, maar zoals ik jullie al liet weten wilde ik graag aan mijn pop gaan beginnen en dus belde ik haar de avond ervoor of ik bij haar achter de naaimachine kon en ja hoor dat kon, dus mijn klaargemaakte pakketje ging mee en zodra ik daar was kon ik aan de slag, de machine stond al klaar!
 

En ik heb hard doorgewerkt, eerst alle delen van de pop gestikt, toen de onderbroek ( zelf een kantje erbij gezocht) en daarna heb ik ook het jurkje al voor het grootste gedeelte genaaid, vandaag de zoom erin en de schoudernaden en dan ga ik haar in elkaar zetten en afwerken!

Maar als ik bij Corrie ben wil ook altijd graag zien waar zij mee bezig is en dat was heel wat, naast een doos vol met hexagonnetjes die zijn voorbereid om een bloemenquilt te worden, had zij ook het vierde deel van de mystery van Reiko Kato af:En dat zij niet stil heeft gezeten na haar knieoperatie (met haar handen dan!) dat laat deze leuke hartjesquilt zien, hij is al gedubbeld en de komende weken is het haar plan om deze door te gaan quilten en wel op een heel bijzondere manier! Alle hartjes heeft zij gemaakt met de hand tijdens haar herstelperiode, nu ik vind het echt een schatje geworden, dat was nog niet alles hoor maar de andere quilt waar zij aan werkte laat ik een volgende keer zien als de laatste rand erom is gezet!

Ik dus vandaag verder met de pop en oh ja, voor de derde keer naar de tandarts!

Fijne dag!