maandag 9 januari 2012

Hè, hè, dat werd tijd!

Ja zeg nu zelf, zo'n klein ding en dan alleen even de randen tegen elkaar zomen en het zou zo af zijn maar er kwam steeds niets van! Gisteren was ik het goed zat en dus maakte ik tussen de huishoudelijke klusjes en het opruimen achter de behangschrappers (wat een vreselijke snertklus!) even tijd voor deze laatste steekjes, na het spelden van de onder en bovenkant op elkaar, wat nog niet mee viel, was het daarna in bijna twee uur toch voor elkaar en dit is het resultaat:


Toch een heel gezellig geheel geworden! Nu wil ik heel graag een pop in dezelfde kleuren maken, maar of ik daar de komende dagen tijd voor hebt valt te bezien, moet nog aardig wat verven!

Oh en ik wil je toch weer een doosje laten zien of eigenlijk zou ik moeten zeggen blik, hierin zit een hele lading meubeltjes opgeslagen van het poppenhuis, maar die laat ik jullie wel een andere keer zien, hier zie je het staan onder een klein zijtafeltje in de huiskamer:


Zo nu maar eens kijken wat er vandaag allemaal uit mijn handen komt, alhoewel strijk en huishouden zullen veel van mijn tijd nemen, maar een paar steekjes moet toch lukken! Fijne dag!