donderdag 9 mei 2013

Niet verwacht en toch!!!


Lag daar vandaag opeens een envelop in de bus uit de U.S.A!  Hé voor mij, maar ik verwacht niets, maar even kijken naar de afzender.... Nancy Mott..... wacht even die naam ken ik, heb ik daar niet onlangs iets naar toe gestuurd!!! Ja zij was mijn ontvanger in de Mugrug swap, nu weet ik het weer, deze stuurde ik:Wat leuk, ik had nog helemaal geen reactie gehad en verwachtte zeker niet dat zij iets zou sturen!
Dus ik open de envelop en daar komt eerst een schattig kaartje eruit gevallen en even later haal ik er deze mooie kalender uit!Nee dit is geen foto van een mooie vogel maar een schitterende quilt en in het persoonlijk geschreven kaartje bedankt zij mij voor de mugrugs en naast lieve complimentjes dacht zij dat ik deze mooie kalender wel kon waarderen !


Kom kijk je even mee, ik laat je nog wat quilts zien die gewonnen hebben in een speciaal voor deze kalender uitgeschreven wedstrijd:


Nu jullie snappen het zeker wel, ik ben helemaal weg van dit schattige en onverwachte cadeau!

Ik ga zo maar eens een briefje naar haar schrijven en dan ook maar eens bedenken wat voor leuks ik naar haar op kan sturen!

Sorry, maar mijn geheime steekjes nemen nog steeds de meeste tijd in beslag, maar ook de voorbereidingen voor onze vakantie nemen tijd! Gisteren ben ik onderhanden genomen, eerst een manicure-, toen een pedicure-behandeling en daarna ook nog naar de kapper, dus het lijf is klaar om op vakantie te gaan, nu de koffer nog pakken en natuurlijk de nodige werkstukken die mee moeten! Ik heb een paar borduurwerken meegenomen en neem één quilt mee om door te pitten, weet alleen  nog niet welke!


Fijne dag!