zaterdag 14 januari 2012

Verwend en steekjes!

Gisteren was het voor het eerst in het nieuwe jaar weer Tilda bee en alhoewel er momenteel niemand aan een Tilda figuurtje werkt blijft deze zo heten! Het was maar een klein groepje want een was te druk met andere zaken en A was helaas ziek en kon dus niet komen! We begonnen wel erg lekker hoor: koffie met gebak want Riny was in december jarig en trakteerde ons nog!

Er werd hard gewerkt aan de BOM van Cora van vorig jaar door Bep en Henny, Ria werkte aan haar blokken van de Dear Jane en ik zette wat steekjes aan mijn kleine kerst stitcherietjes die nog steeds niet af waren! Maar gelukkig het peperkoekmanneke is nu af en ook het sneeuwpopje schiet ook al aardig op, kwam niet op tijd klaar met het voorbereiden van de huisjes:


Wat dat cadeautje betreft, Ria was druk thuis aan het opruimen geweest en nam een stapel quiltboeken voor ons mee en wij mochten er een uitzoeken! Ik koos dit exemplaar:


Er staan mooie traditionele blokken in en zo'n quilt wil toch eens een keer gaan maken!Helaas door het afmaken van mijn hartenquiltje en dame Valentine en het afschrappen, schuren en schilderen van ons trappenhuis, is er niets meer gekomen van de CWD blokken. Maar volgende maand wil ik er minimaal 8 rijen van aan elkaar hebben, tenminste als ik eindelijk de juiste stof voor mijn cornerstones heb gevonden!