dinsdag 23 april 2013

Haar en mijn steekjes!!

Wie die haar is? Wel dat is Corrie, zij belde mij vorige week en we spraken af elkaar gistermiddag te ontmoeten bij haar thuis omdat ik graag haar laatste creaties wilde zien en helemaal haar schitterende affo Sweetheart Houses :Is het geen prachtige creatie geworden, wacht even wat details:
Geweldig toch, de quilt is gemaakt van Shabby Fabrics en hij is gequilt door de Noordsea quilters!

Ik had haar aan de bijen zien werken op de bee bij de Karperhoeve, maar had geen idee dat het zo'n beauty zou worden! Wel heeft zij de randstofjes veranderd en ik moet zeggen dat ik dat effen rood mooier vind dan het originele stofje.

Als jullie denken dat dit de enige quilt was die ze liet zien, dan hebben jullie het verkeerd, even later liet zij nog een schitterende affo zien in glas in lood techniek:


Prachtig gemaakt en door haar zelf machinaal gequilt en toen kwamen daar nog twee prachtige tops te voorschijn, de eerste is al gedubbeld, de andere nog niet maar ook al zo mooi gemaakt!


De linker is een quilt van Cora's Cottage en de rechter is gemaakt met schitterende Japanse stofjes, deze gaat zijzelf met Shashiko steken quilten!

Nu jullie begrijpen het zeker wel ik kwam weer helemaal overdonderd terug van haar huis, jullie moeten weten dat zij pas vijf jaar quilt en ze heeft een productie!

Nu thuis gekomen ging ik weer lekker verder met mijn werkje en het ging zowaar helemaal naar mijn zin, hoefde haast niet achteruit te werken en zover ben ik nu:


Zoals je ziet ben ik zelfs al begonnen aan het huis en de eerste kant van de viooltjes is af, zodra het huis helemaal af is ga ik weer verder met de rand.

En omdat ik gisteren lekker heb zitten borduren zal ik vandaag achter de strijkplank moeten kruipen! Helaas het is niet anders!

Fijne dag!