vrijdag 23 mei 2014

Dit had je nog van mij tegoed!

Ik vertelde jullie al een paar weken geleden dat ik het druk had met het maken van cadeautjes en dat ik deze nog zou showen, maar daar is nog steeds niets van gekomen en terwijl ik nu dus druk bent met een inhaalslag met de randjes, hier mijn cadeautjes! Dit maakte ik voor Monica! Juist weer een Victoriaans schaaretui en ik vond het weer leuk om te maken! Voor mijn vriendinnen die mee gingen naar Frankrijk maakte ik ook een kleinigheidje, pakte ze allemaal hetzelfde in en deelde ze 's avonds uit bij het eten, wist dus niet wie welke kleur zou krijgen:

Helaas geen echt scherpe foto, maar het ziet er wel leuk uit toch! Ria maakte voor Monica dit prachtige speldenkussen en sleutelhanger, we gebruikten allebei hetzelfde garen!


De achterkant is al net zo leuk!


Ook de anderen maakten cadeautjes, maar nu blijkt mijn foto daarvan te zijn mislukt, dus daar moet ik vandaag even achteraan! Maar één ding kan ik wel laten zien! Bep borduurde namelijk voor ons allemaal een schattig gastendoekje en ik heb daar even een foto van gemaakt zodat zij kan zien dat ik het echt meteen in gebruik heb genomen!


Straks naar Ria waar we vandaag maar met zijn drieën zullen omdat Henny er nog een paar dagen tussen uit is!

Fijne dag!