woensdag 20 november 2013

Dat laatste en de Karperhoeve-bee!

Daar waren er meerdere benieuwd naar en vooruit nu kan ik het wel laten zien! Gisteren op de borduurbee in de Karperhoeve kwam het af:


Ik heb het er maar even groot opgezet, want het is zo klein! De rendieren zijn over één draadje geborduurd en het hele plaatje kan worden afgedekt met een luciferdoosje! Huisjes en kerkje in de sneeuw en de arrenslee met de Kerstman en zijn rendieren, Rudolf heeft een rood neusje al is het niet echt goed zichtbaar, maar ja het mocht natuurlijk niet ontbreken!

Zo  ik ga weer verder met het borduurwerk voor Yfke's quilt, maar wil jullie nog wel even laten zien waar verschillende anderen mee bezig waren:


Ria is bezig met de Dear Jane in mini uitvoering en heel mooi in blauw en groen!


Deze mevrouw was er voor het eerst en is bezig de nog lege vlakjes op te vullen met heel veel verschillende kleurtjes!Ze liet een foto zien van een eerdere creatie, schitterend!


Moet het eigenlijk niet handwerkbee worden genoemd? Nee hoor, maar één nieuwe dame kwam om raad vragen voor haar breiwerk, het kabelen was haar struikelblok, maar aan het eind van de dag was haar voorpand af!


Corrie is ook druk met haar Dear Jane en gaat rustig door met het zetten van haar steekjes, zo mooi in deze kleur rood!


Mijn buurvrouw Ineke was weer druk met haar ABC, ze borduurt het met één draadje over één draadje en dat op 14 draads linnen! Zo fijntjes!

Ook nog even het prachtige kussen dat Ank van haar Bargello borduurwerk maakte, geweldig al die frisse kleuren!

En dan het ABC van Co, dat nu bijna zijn voltooiing nadert ! Nog maar een paar letters te gaan!


Zo en nu vandaag weer Mams en samen wat gezelligs gaan doen!

Fijne dag!