zondag 29 september 2013

Als het goed is ......

Dan zit iedereen nu wel aan het ontbijt in het vakantiehuis in België! En zo als de traditie is worden dan de voor elkaar gemaakte cadeautjes uitgepakt, Iedereen mag om de beurt een pakje pakken van de tafel die in de hoek staat. Nu weet iedereen wel wat er in zit, want de opdracht voor dit weekend was: Maak een schaaretuitje! Nu ik ben dus al een poosje geleden begonnen en borduurde twee kleine borduurtjes, dit hadden jullie al gezien:


Maar op het voorbeeld stond ook nog een letter en omdat ik niet weet wie de ontvangster is van mijn etuitje maakte ik een ander borduurtje voor voorop:


En toen kon ik gaan knutselen! Er werden kartonnetjes gesneden en stofjes bij elkaar gezocht, koordjes gedraaid van borduurzij, maar ook gezocht naar kant en zwart lint dat er goed bij moest passen en gelukkig vond ik alles en kon ik aan de slag! De buitenkant ziet er zo uit:

Wel leuk toch?

En de binnenkant? Wel die ziet er nu zo uit:


Het goudkleurige schaartje vind ik er mooi bijpassen en ik ben dan ook heel blij met het resutaat, nu maar hopen dat de ontvangster het ook leuk vindt!

Mocht je het ook leuk vinden en het willen maken, hier vind je de patroontjes en de uitleg om het zelf te maken en tevens nog wat leuke bijpassende spulletjes:

http://happinessiscrossstitching.blogspot.nl/2013/09/the-edwardian-lady-box-set.html#more

Zo ik ga nu verder met mijn ontbijt en dan mag ik ook mijn pakje uitpakken! Maar wat er in zit, dat zien jullie morgen wel weer!

Fijne dag!