zondag 2 september 2012

Zo'n zalig zonnige zaterdag!

Begonnen met lekker uitslapen (Tara sliep dus ook uit!), ontbijt met zijn tweeën en daarna de boel glad gemaakt, wasjes lekker buiten in de wind gehangen en toen gebadderd! Zo nette kleding aan, opmaken en dag schat, ik ga! Waarheen? Wel naar de zomerfair bij de Quilthoeve in Naaldwijk deze keer! Het was weer heerlijk weer en dus konden we buiten volop genieten van leuke spulletjes, prachtige borduurtjes bij Simone en natuurlijk schattige lapjes die Rennie aan de man bracht!
En meiden wat is de quilt die rond het borduurwerk van Simone werd ontworpen mooi!! Daar heb ik dus echt even bij staan kwijlen!Wil je hem even beter bekijken? Klik dan op haar naam en dan even scrollen naar 27 augustus en daar staat hij er in zijn geheel op! Het was heerlijk om weer allemaal bekenden te ontmoeten en lekker even bij te kletsen! Erg leuk ook om eindelijk mijn naamgenote te ontmoeten die daar voor de dorstige mens zorgde! Ook ontmoette ik Tammy bij wie ik komende woensdag de eerste steekjes op het Hardanger pad ga leren zetten! Daar kijk ik nu al naar uit!

's Avonds aten DP en ik buiten, de kleine bbq werd op tafel gezet en het kacheltje werd stevig opgestookt, een omslagdoek voor hals en rug en we konden zo uren buiten zitten:

En dat kacheltje deed echt goed zijn best!
Heerlijk warm zo dicht bij het kacheltje!


 

Overal brandden lampjes en kaarsjes, de donkere foto's heb ik daarom zonder flits gemaakt, die geven de tuin een feeërieke sfeer. Het was puur genieten!

Zo en nu wat betreft de zondag! Hoogste tijd voor de laatste volle week van de lapjes!


Het zijn de lapjes 357 t/m 363, jullie zien het zeker wel het jaar van de lapjes is bijna vol! Maar om deze te kunnen laten zien moet ik wel even Mieke bedanken, zij stuurde mij afgelopen week nog een stapeltje, zodat ik ook de laatste dagen nog wat te showen heb! Bedankt Mieke!
Zo en vandaag even langs Mams, haar nieuwe pantalon moet even worden ingekort, want nog twee nachtjes slapen en dan wordt zij vierennegentig! Dus dat zijn mijn steekjes van vandaag!

Fijne dag!