woensdag 28 september 2011

Mijn LIB... nu ja nu niet meer!

Ik ben eigenlijk best trots op mijn LIB quilt, het was het meest bewerkelijke werkstuk dat ik tot nu toe maakte en het is nu het eigendom van mijn DD! Ik ben zo blij dat hij op tijd af was, een dag voor haar verjaardag en dat na weken lang keihard eraan werken. Maar ja eigenlijk weten de meesten van jullie dit al, omdat jullie mij steunden en aanmoedigden om hem op tijd af te krijgen, hiervoor nogmaals mijn dank!
Maar het was niet de eerste quilt die ik maakte met sticheries, dat was deze rood/witte die ik maakte voor de droomdekentjes. Helaas ben ik er nu pas achter gekomen dat deze al in december 2009 is uitgegeven en dat omdat ik hem zelf op hun site zag staan!
Maar ik was ook heel trots op deze zelf samengestelde quilt, plaatjes van het internet, afgedrukt, overgetrokken en geborduurd en het leuke is dat er zelfs lapjes uit de USA in zitten die ik kreeg van een lieve quiltvriendin!
Zo ik ga weer eens aan de slag, alhoewel.... eerst even bloed laten prikken en dan ... ach dat zien we dan wel weer! Fijne dag!