dinsdag 24 april 2012

Maandagse klusjes en steekjes!

Gisteren de glazen gewassen en het zilver gepoetst, dat kan er weer even tegen en het glimt weer lekker als je de kast open doet!Daarna Tara gewassen, daar de dame loops is en steeds buiten wil liggen (binnen moet ze een broek aan!) was dat wel nodig! Een hele klus maar samen met DS geklaard, toen het huis en haar bench onder handen genomen en daarna eindelijk wat steekjes gezet! Ben je benieuwd waaraan? Wel ik ben verder gegaan met Flupke, maar ik zag er al tegenop en inderdaad het is een razend lastige klus om dat koppie leuk af te maken! 


Na drie keer uithalen zitten de oren er nu eindelijk op en ook de ogen hebben hun plekje gekregen, nu nog de neus borduren en het mondje en dan ook nog de tenen en vingers aangeven, al met al nog een hele klus! Maar best leuk om te doen hoor!

Oh ja en ik heb ook mijn grote stolp ingericht, het is nog niet helemaal zoals het moet worden (heb er snel een kandelaar onder gefrommeld voor wat hoogte! LOL), maar in ieder geval is het een beginnetje, nu op zoek naar leuke dingen, heb ik vast nog wel ergens hier of daar!!


Vandaag eerst naar Mams en dan vanmiddag collecteren voor Kinderhulp, jullie zien het zeker wel, mijn dag zit weer hartstikke vol! Fijne dag!