donderdag 5 april 2012

Tara's dagboek!

Goedemorgen dames, hè hè eindelijk weer een keer een berichtje van mij!  Ik weet het wel het vrouwtje had de laatste tijd heel wat te vertellen, maar nu is het mijn beurt!
Ik wil jullie vertellen over het monster dat in een kast in mijn huis woont! Meestal is hij heel stil, maar zo nu en dan haalt het vrouwtje hem tevoorschijn en dan ga ik toch tegen hem tekeer!
Wat is het toch dat het vrouwtje hem dan door het hele huis laat gaan (zelfs op de trap en naar boven, waar ik niet mag komen) en als ik dan blaf en tegen hem tekeer gaat dan zegt ze dat ik stil moet zijn!
Ja zo gaat het nu altijd, daarom haalt ze hem meestal pas uit de kast als ik buiten ben, maar vandaag was het blijkbaar nodig dat ik binnen bleef tot later op de ochtend, volgens het vrouwtje was het buiten vochtig! Wat geeft dat nu, zei ik nog tegen haar, maar ze luisterde niet naar mij en dus kwam ik vandaag weer in aanvaring met mijn vijand!

Maar gelukkig na een poosje werd hij door het vrouwtje tot zwijgen gebracht en weer opgeborgen in de kast en ik? Ik ging lekker languit op het kleed liggen en genoot van de rust, want die herrieschopper was eindelijk het zwijgen opgelegd!

Zo vandaag eerst maar eens kijken of het droog blijft en dan ga ik naar buiten, eerst even Gucci en Nijntje begroeten (die schrikken altijd als ik tegen hun hok opspring) en dan even kijken of Sugar wakker is en verder lig ik vanmiddag weer lekker aan de voeten van het vrouwtje die is bezig met een lap waar ik niet aan mag komen! Zo ik ga nu eerst eten en dan zie ik wel wat er verder gaat gebeuren, fijne dag!
WOEF!